1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konto z grami na allegro ~!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konrad61, Marzec 7, 2011.

  1. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema ! Kupiłem, konto silver na allegro z grami RDR, BF2, MW2,MassEffect,BioShock i mam pytanie czy jak przenioslem licencje na swoja konsole to przez jaki czas moge grac ? Tzn chodzi mi o to czy po roku jak ktos z tego konta przeniesie licencje na swoje to ja nie bede mogl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. L3s1ek

    L3s1ek Banned

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Licencje mozna przenosic co rok ,
    Gry mozesz sciagac cały czas , lecz jesli przeniesiesz konto na polske , gry znikna z konta
     
  4. konrad61

    konrad61 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiecie jak moyna ymienic passz y konta hotmail bo mam po chinsku ł -
     
  5. pat792

    pat792 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napisz normalnie wtedy spróbuje Ci pomóc.
     
  6. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    on chce aby mu hasło ktoś zmienił do hotmail'a bo hasło ma po chińsku
     
  7. pat792

    pat792 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To musi wgrać chińską klawiaturę do windowsa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum