1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kontrola rodzicielska a gry

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wiktor96, Styczeń 6, 2011.

  1. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam takie pytanie.Czy da się zrobić aby jak się uruchamia grę/konsole to trzeba było podać kod?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Nie ochrona przypisywana jest chyba do profilu,a nie możesz wyłączyć po prostu ochrony rodzicielskiej
     
  4. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja chce włączyć.Chodzi o to żeby przy włączeniu konsoli/gry trzeba było podać kod.
     
  5. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja chce włączyć.Chodzi o to żeby przy włączeniu konsoli/gry trzeba było podać kod.
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    No to jak dasz kontrolę na konto to przy włączeniu gry trzeba wpisać kod.
     
  7. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    W ustawieniach wszystko jest napisane tylko nie wiem po co ci ochrona rodzicielska według mnie to jest tylko gówno i tak nikt z tego niekorzystna bo albo konsola należy do rodzica albo do dziecka i koniec
     
  8. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gdzie to jest.Bo włączyłem aby podawać kod do gier powyżej 3+ ale np taka fifa się włączy bo jest od 3lat,np takie GTA IV już nie bo trzeba kod.Da się do wszystkich gier?
     
  9. Adrian278

    Adrian278 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Jak chcesz kompletnie konsolę zablokować to schowaj kabel od zasilania .
     
Wczytywanie...

Poleć forum