1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kontrola rodzicielska

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Szymon.k, Styczeń 18, 2014.

  1. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Ostatnio kupiłem xbox'a ok. 2 miesiące temu, dzisiaj poraz pierwszy połączyłem się z usługą XBL i gdy chciałem wejść w internet wyskoczyła kontrola rodzicielska. Dużo o tym czytałem i piszę że trzeba tą konsole przywrócić do ustawień fabrycznych, wpisywałem około 75% wszystkich kodów które znalazłem i wszystkie wywalały mnie na poprzednią stronę .. Czy jest jakaś odpowiednia ''komenda '' na klawiszach dla konsoli xbox 360 ''e'' ?
    Pytałem się tego faceta a on mówi że nie pamięta ...
    Wiem że tych tematów tu było sporo ale z kodów żadne nie działało, może sią jakieś konkretne dla konsoli oznaczone literką ''e'' ? (ta najnowsza)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wpisz wszystkie jakie znajdIesz w koncu yrafisz na odpowiedni

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wchodzisz w Ustawienia > Ustawienia konsoli > Dane systemowe i wklepujesz kombinację klawiszy. Jeżeli jakiś kod zadziała to wyświetli się komunikat o wyzerowaniu ustawień.
    Niestety te kombinacje mogą nie działać..
     
  5. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No właśnie te kombinacje wpisywałem.. możliwe że 2 ominąłem .. ale zawsze wycofuje mnie na poprzednią stronę..
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zadzwoń do Microsoftu, podadzą Ci kod do odblokowania. Możesz to do nich na chatcie napisać, mi ostatnio ta podawali.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  7. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mógłbyś mi podać numer telefonu lub to coś gdzie mam napisać? Co konkretnie mam napisać, i co ma tam się znajdować i gdzie to sprawdzić.
    Z góry dzięki ;p
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  9. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jest może polska wersja? Co mam im napisać, ponieważ słyszałem że jakiś kod konsoli czy też coś tam innego, jak to sprawdzić?
    Aha i mam jeszcze jeden problem ponieważ co pare minut ( ok. 10 ) rozłącza mnie od xbox live. Chciałbym dodać ze mam internet bezprzewodowy w laptopie, i przez program Virtual router plus wysyłam go do xboxa. Ktoś może powiedzieć że mam za wolny internet ale to nie wchodzi w gre ponieważ mam dobry. I teraz że niby to wina tego programu czy coś, otóż mam w domu jeszcze jednego laptopa i w nim bez problemu się łącze z właśnie tym internetem i ani razu mnie nie rozłączyło a w xboxie co 10 minut -tak na oko. Czy to może być tej kontroli czy też jakiegoś złego ustawienia? pomocy..
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Po angielsku jest tylko czat z pomoca. Rozlaczanie to wina udostepniania internetu

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No ale czy mógłby mi ktoś napisać co mam im napisać konkretnie ? w co wejść.. jestem zielony.
    Udostępnianie internetu.. co mam zrobić by zadziałało ?
    Sformatowanie xboxa nic nie da?
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Napewno będą chcieli nr seryjny konsoli. Mnie pytali jeszcze jakie konto XBL jest na konsoli.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  13. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gdzie sprawdzic ten numer ? Konto czyli w moim przypadku gold o to chodzi? W co mam wejsc by to im napisac ? W jakie przedzialy , pisac normalnie po polsku ??
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak konto na konsoli. Numer seryjny z tylu, pisac oczywiscie normalnie po angielsku

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  15. Szymon.k

    Szymon.k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobra, a tego numeru nie da się jakoś inaczej sprawdzić ? np. poprzez ustawienia w konsoli ? I co mam wybrać w tym czymś ? Contact Us - Xbox.com

    @Edit:

    Wszystko zrobione. Pisałem do nich, podali mi ten cały ''klucz'' i działa ;) . Do zamknięcia
     
  16. tyl3r

    tyl3r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz udostępnić ten klucz gdyż ja też mam podobny problem

    Wysłane z mojego C6903 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum