1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kontroler i złącze SATA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xardas1234, Styczeń 31, 2010.

  1. Xardas1234

    Xardas1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do usunięcia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. Xardas1234

    Xardas1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    to jest kontlorer,wejścia sata musisz miec w swoim komputerze,a wystarczy dokupić tylko kabel,podejrzewam
     
  6. Xardas1234

    Xardas1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    sprawdz czy masz porty sata w komputerze bo mozesz nie dokupywac kontlorera poniewaz wszystkie nowsze komputery je posiadaja,więc wystarczy dokupić sam kabel

    wejdz w sprzęt->i porty [​IMG]
     
  8. Xardas1234

    Xardas1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    [​IMG]

    jedna strona do napędu xboxa druga do komputera
     
  10. Xardas1234

    Xardas1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    To jestem bardzo ciekawy jak odpalisz system operacyjny... :whistle:

    BTW. Dexter, ten tutek ze spryciarzy jest naprawdę Twojego autorstwa? :D
     
  12. Xardas1234

    Xardas1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do usunięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum