1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

KONTROLER SATA .... Jaki ??? POMOCY

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mateusz_gosc, Maj 3, 2008.

  1. mateusz_gosc

    mateusz_gosc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    chce wgrac sobie firmware ixtreme do mojego tygodniowego xboxa z BENQ i chciałem się dowiedziec czy taki kontroler do czegos sie nada ?
    http://www.allegro.pl/item350156099_super_kontroler_sata_via_3_porty_fv_gw_2_lata.html


    i czy takie płytyki nadają się do nagrywania gierek na x360 ?
    http://www.allegro.pl/item351254376_verbatim_dvd_r_double_layer_dl_8_5gb_10szt_marker.html


    proszę o odpowiedź

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: KONTROLER SATA .... Jaki ??? POMOCY

    plyty sa dobre ale widzialem na allegro tansze z przesylka...

    do kontrolera doloz pare zlotych i kup z biosem
     
  4. mateusz_gosc

    mateusz_gosc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: KONTROLER SATA .... Jaki ??? POMOCY

    a no właśnie ... co to znaczy te z biosem ? co niby to daje ? a bez biosu też da rade sflashowac ?

    taki będzie dobry ? http://www.allegro.pl/item353428196__kontroler_pci_via_na_ide_sata_raid_bios_od_^ss^.html

    a no i jak z kablem SATA ? bo w kompie mam SATA do dysku ale czy przy flashowaniu nie trzeba miec podłączonego dysku w kompie ? i można spokojnie użyc od niego kabla SATA ? czy musiałbym dokupic drugi ?

    no i ogólnie to na chipsecie 690G AMD nie da rady sflashowac ?

    prosze bardzo o pomoc
     
  5. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
  6. stivitv

    stivitv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie bierz tego dziadostwa bo nie sflas***esz na tym. Sam mialem kontroler z chipsetem Promise to scinalo mi kompa i nie widzialo napedu. Ja kupilem ten Karta PCI GEMBIRD - 2x SATA + 1x ESATA - Kontrolery na Arest.pl i nie bylo zadnych problemow z przerobka. Nie musisz kupowac dokladnie tego samego co ja ale najlepiej z chipsetem VIA VT6421
     
  8. kamislaw

    kamislaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    A ten też będzie dobry do flashowania napędu w slimie 0272? Bo mam nforce i nie daje rady wejść w vendor.
     
Wczytywanie...

Poleć forum