1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kontroler sata

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez loudlips, Styczeń 7, 2009.

  1. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    male wazne pytanko. zakupilem wkoncu Xecuter Connectivity kit v3 PRO probe. niestety nieposiadam wejscia sata w mojej plycie glownej. plyte bede wymienial ale za meisiac dopiero. powiedzcie czy taki kontroler sata moge smialo zakupic by odpalic Xecutera ?? - KONTROLER PCI NA SATA/ATA133 3xSATA 1xATA KON3 (524317564) - Aukcje internetowe Allegro


    prosze o odpowiedz TAK lub NIE, Potem mozna usunac ten post. dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Draxo

    Draxo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chipset VIA więc raczej TAK
     
  4. Dreed

    Dreed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
    Napewno tak :)
     
  5. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Na tym sterowniku VIA spokojnie zrobisz flash :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum