1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kontroler SATA

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gladi, Wrzesień 4, 2011.

  1. Gladi

    Gladi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Co sądzicie o tym kontrolerze sata?
    LINK:
    4World PCI e-SATA + SATA + IDE VT6421 (05329) - Ceneo.pl

    Nada się do flashowania napędów?
    PS. Ktoś dał opinię, że "Idealnie pracuje z napędami optycznymi konsol XBOX360", ale wolę się upewnić ;).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hawajski

    hawajski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    a na płycie głównej nie masz złącza SATA ? jak nie masz takiego złącza na płycie to sobie kup
     
  4. Gladi

    Gladi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Wczoraj sprawdzałem, nie mam złącza sata na płycie głównej. Dzięki za szybką odpowiedź. Wieczorem sobie zamówię ten kontroler.
     
  5. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hej! Bardzo proszę o odpowiedź, jak Ci działa ten kontroler, sczytuje Ci napędy od iksa?
     
  6. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam taki [​IMG]

    Bez problemu wykrywa napęd w DOSie i w Windowsie.
    Na Windowsa trzeba ściągnąć sobie sterowniki z forum Team Xecuter (nie używać tych dostarczanych przez VIA).
     
Wczytywanie...

Poleć forum