1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kontroler Via do przeróbki - czy jest potrzebny ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez djkamilos, Lipiec 6, 2008.

  1. djkamilos

    djkamilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy potrzebuję tego kontrolera Via na Pci skoro mam złącza sata na płycie głównej ? Nie da się jakoś podpiąć konsolki pod sata na płycie głównej i wtedy przerobić konsolkę ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Kontroler Via do przeróbki - czy jest potrzebny ??

    Zależy od napędu i od tego jaki chipset masz na płycie głównej.
     
  4. Fokuz

    Fokuz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Kontroler Via do przeróbki - czy jest potrzebny ??

    Bez kontrolera to przeflashujesz tylko benq na płycie Nvidia z chipsetem nforce
     
  5. djkamilos

    djkamilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Via do przeróbki cz2

    Czy jeśli mam na płycie głównej czipset Via to czy mogę przerobić konsolkę bez dodatkowego kontrolera pod PCI ??

    Napisz następnym razem na PW prośbę o otworzenie, i zastanów się 10 razy zanim poprosisz o zamknięcie tematu :p //spike200
     
  6. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Via do przeróbki cz2

    konsole to mozesz nawet mlotkiem przerobic jak chcesz

    kurde przeciez to zalezy od napedu - mysl!
     
  7. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Kontroler Via do przeróbki - czy jest potrzebny ??

    Ale skoro ma chipset Via, to o ile się nie mylę może przerobić każdy napęd.
     
  8. djkamilos

    djkamilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Kontroler Via do przeróbki - czy jest potrzebny ??

    Właśnie nie wiem jaki będzie napęd bo dopiero kupiłem konsolę.

    Albo hitachi ten starszy (nie 79) albo samsung.

    Napewno przy tym czipsecie da się przerobić wszystkie napędy ??
     
  9. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Kontroler Via do przeróbki - czy jest potrzebny ??

    na via liteona i hitachi 0079 nie zrobisz reszta - powinna isc bez problemow
     
  10. djkamilos

    djkamilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Kontroler Via do przeróbki - czy jest potrzebny ??

    tak.

    a wlasnie nowy iprep podobno oferowal flash samsunga na nfoce wiec teraz nforce radzi sobie z wiekszoscia napedow jedyny problem to taki, ze okazalo sie ze jest masa problemow i nawet z serwera go zdjeli :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum