1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konwerter HDMI - VGA

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez so0cer, Styczeń 4, 2014.

  1. so0cer

    so0cer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema kupiłem coś takiego: ADAPTER KONWERTER z HDMI do VGA DSUB KABEL FV 24H (3811150990) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

    No i xboxa(slim) podłączyłem do monitora i wszystko jest ok ale czy da się coś zrobić aby był też dzwięk? Czytałem że bezpośrednie podłączenie głośników z usb nie zadziała więc da się coś zrobić aby ten dzwięk był?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    z wtyku A/V można wyciągnąć dźwięk do głośników

    rozumiem że taką konsolę masz ?
    [​IMG]
     
  4. so0cer

    so0cer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dokładnie taką samą. Czyli dokładniej jak?
     
  5. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    powiedz jakie dokładnie masz głośniki to będziemy kombinować
     
  6. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Musisz mieć dobry monitor, bo zazwyczaj takie połęczenie nie działa. Chyba, że teraz jakoś poprawili te adaptery :) Jak z obrazem, nie ma żadnych zmian?
     
  7. so0cer

    so0cer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    głosniki to creative sbs380.
    jak mam ten adapter od 3 dni to na ten czas sprawuje sie bardzo dobrze :)

    EDIT-temat do zamknięcia :) przypomnialo mi sie ze mam jeszcze kabel vga-hdmi ktory przesylal za slaby obraz dlatego kupilem konwerter. Teraz obraz idzie przez konwerter a dzwiek przez wlasnie vga-hdmi :) dzieki dla wszystkich ktorzy probowali pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum