1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopia 1:1

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kylex, Listopad 27, 2011.

  1. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy da się jakoś sprawdzić czy wypalona przy pomocy liteona ihas i imgburna gra została nagrana poprawnie w wersji 1:1?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    W imgburnie zaznacz weryfikacja i podaj ścieżkę do pliku iso, poczekaj kilka minut jak weryfikacja przejdzie bez błędów znaczy to że jest nagrana w 100%.
     
  4. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Robiąc zgodnie ze sposobem o którym mi napisałeś na samym początku wyskakuje mi komunikat: Session 1, Track 1 is smaller on the disc than it is in the image file. Pomimo tego rozpocząłem weryfikację. Pod koniec wyskoczyło mi wiele błędów (tych żółtych w logu) o treści Miscompare at LBA, Device 0x00 Empty sector. Na koniec wyskoczył mi komunikat że weryfikacja jest zakończona pomyślnie. Czy to znaczy że wypalona przeze mnie gra nie jest wierną kopią? [nfs:the run, ihas 124b, imgburn 2.5.6.0, płyta verbatim, nagrane zgodnie z wszystkimi instrukcjami]? Proszę o odpowiedź.
     
  5. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    Zapytam najpierw tak czy jak zaczęło się nagrywanie to pytało czy płyta ma być nagrana do końca medium lub overburning? Bo ewidentnie pisze że nagrana płyta jest mniejsza niż obraz na dysku. Czy napęd kupowałeś już z ixtreme burner max czy sam flashowałeś go?
     
  6. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kupiłem już z ixtreme burner max. Jak zacząłem nagrywanie to było to pytanie, zaznaczyłem truncate. To znaczy że nie mam ixtreme burner maxa?
     
  7. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    Właśnie nie masz wgranego ixtreme burner max musisz sam to zrobić. Po takim zabiegu nie będzie żadnych pytań przy nagrywaniu płyty i powinna nagrać się w 100%
     
  8. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może po prostu osoba od której kupiłem napęd nie do końca była uczciwa i napędu nie sflashowała? jak mogę to sprawdzić?
     
  9. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak to czasem bywa, niestety nie wszyscy sprzedawcy na allegro są do końca uczciwi. Wielkie dzięki kurczak80 za pomoc:)
     
  10. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    Nie ma problemu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum