1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopia kopii czy mozna i jak zrobić?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rumcajs1, Kwiecień 4, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rumcajs1

    rumcajs1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Witam

    Pytanie mam jak w temacie.
    Mam oryginał i do tego kopię ale widzę że coś zaczyna ta kopia szwankować
    czy mogę kopię przegrać przy pomocy np. cd clona i będzie działać?

    Pozdrawiam Adam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Za pomocą ImgBurn sobie przegraj.
     
  4. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
  5. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  6. vz4

    vz4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Zrób jeszcze jedną kopię oryginału, najlepiej na verbatimach. Ja za pomocą Nero to robiłem i gra cały czas działa, nie zacina się, nie szwankuje nic.
     
  7. rumcajs1

    rumcajs1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Witam

    Dziękuje za odpowiedź o to mi właśnie chodziło.
    Oczywiście robię kopie na Verbatimach bo już się nie raz przekonałem że bycie " szkotem " nie popłaca:)

    Temat uważam za zamknięty
    Pozdrawiam Adam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum