1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopia kopii

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pingwinz, Styczeń 8, 2014.

  1. pingwinz

    pingwinz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie. Mam wypaloną kopię zapasową fify 14 pod lt 3.0 Gra działa itd ale chce mieć jeszcze jedną kopię a nie mam na kompie obrazu. Czy da się zrobić obraz tej płyty programem np alcohol i później to wypalić? Tzn zrobię plik .dvd wiadomo i agbx i te różne rzeczy. Tylko czy się da tak zrobić? Czy gra będzie normalnie działać? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    W programie IMGBurn jest opcja ''Create image file from disc'', nie testowałem tego nigdy, ani o tym nie czytałem, ale myślę, że w ten sposób udało by się wykonać kopie gry.
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Da się zrobić, czy będzie działać powinna.
     
  5. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Ja robiłem jak kolega mówił za pomocą img burn i działało u ciebie też zadziała

    Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jezeli nagrales gre ihasem w 100% to da sie zrobic obraz i bedzie dzialac bez problemu, jezeli nagrywales metoda truncate to watpie zeby taki obraz zadzialal
     
  7. pingwinz

    pingwinz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrałem z burenermaxem w 100% wypalone poza tym mam ihasa 124-19 C także jest lux. Czyli zrobić obraz płyty, później plik .dvd i wypalać tak?
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    zrzucasz obraz, skanujesz abgx'em (zrobi plik .dvd) i wypalać
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Porra na rrabarrbarr.
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    209
  2. 00Krychu
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    674
  3. Michuxfcb
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    411
  4. HajdeFiniszyn
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    372
  5. dzieciorób
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    483

Poleć forum