1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopia, Która po przegraniu nie działa. POMOCY

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bibru, Czerwiec 4, 2008.

  1. bibru

    bibru V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    iława
    Kolega ma 95nm - ja mam 65nm. Kiedyś tam była premiera gry Crackdown v.PL. Pożyczyłem od niego i u mnie też chodzi, ale problem jest w czym innym.
    Chcę sobie ją skopiować i po skopiowaniu gierka nie działa. Bawiłem sie ImgBurnerem i (nazwa i identyfikator implementacji) jest nieznany. Skopiowałem ISO na dysk twardy komputera, stworzyłem plik dvd, sprawdziłem mulleterem. Mulleter wykonał jakieś tam różne operacje, pokazał że region free ale iso nie jest kompatybilne z ixtreme.
    Mimo to nagrałem na płytę a xbox pokazał tylko kilkusekundowy filmik.
    Może po prostu dać sobie spokój i ściągnąć inną wersję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Kopia, Która po przegraniu nie działa. POMOCY

    Gra nie ma SS, kolega pewnie ma Xtreme a ty masz iXtreme i dlatego nie działa... musisz dodać SS i będzie działać, noo chyba że kolega ma chip to już jest inna sprawa :p
     
  4. bibru

    bibru V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    iława
    Odp: Kopia, Która po przegraniu nie działa. POMOCY

    On też ma napęd sflaszowany. Ale dziwne jest to że ta sama kopia chodzi u mnie i u niego, tylko po przegraniu nie działa.
     
  5. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Kopia, Która po przegraniu nie działa. POMOCY

    Może ma Xtreme, acha nie ma konsoli 95nm są 90nm :p
     
  6. bibru

    bibru V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    iława
    Odp: Kopia, Która po przegraniu nie działa. POMOCY

    ok. spoko 90nm. Zapamiętałem.
     
  7. sebons

    sebons Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Kopia, Która po przegraniu nie działa. POMOCY

    Zgadzam się, mi rowniez sie wydaje, ze nie ma SS
     
  8. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Kopia, Która po przegraniu nie działa. POMOCY

    Jakby mi ktoś by mógł pomoc. Ma ktoś z was działajacą, kopie Blacksite, ja mam swoją i nie działa, po chwili pracy napedu, wyrzuca mnie do komunikatu, że trzeba przeczyscić płyte itp. płyte zgrałem na peceta, i wypaliłem jeszcze raz, nic to nie dało. Płyta, i sposób wypalania jest dobry, bo inne moje płyty wypalałem tak samo, i chodzą :-\ Jak odpale tego blacksite w kompie, to jedynie program multimedialny, odtworzy animacje, z prosbą o włożenie płytki do xboxa, czyli to jest dobrze

    Spotkał sie już ktoś z czymś takim, wiecie jak temu zaradzić, prosze o pomoc :'(
     
  9. picipool

    picipool Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam to samo ale nie wiem jak wrzucić te pliki SS HELP
     
  10. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Zrob kopie CloneCD musi dzialac jesli poprzednia chodzi ;)
     
  11. chomik001

    chomik001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    wchodzisz do mulleter'a i tam otwierasz gre i zakładka stealth -> insert ss klikasz wybierasz ss ( musisz go ściągnąć do swojej wsersji dajesz oki i włala

    najlepiej przeżucic obraz przez abgx bo on sam dogrywa patche i inne rzeczy potrzebne do odpalenia :)
     
  12. Cinekso

    Cinekso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łęczyca
    Clone ? może pomóc
     
Wczytywanie...

Poleć forum