1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kopia orygianlu. Jak i czym?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez felipe07, Maj 1, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. felipe07

    felipe07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam . to moj pierwszy post wiec pozdrawiam wszystkich;)
    Mam pytanie takie jak w temacie, chce zrobic kopie Forzy 3 (pewnie to bez znaczenia czego). Szukalem i znalazlem ze trzeba miec jakies specjalne DVD ale te nformacje byly pisane dobre 3 lata temu i mysle ze moze cos sie zmieniło. jesli ktos z was wie jakim programem i jak zrobic sobie kopie to bylbym wdzieczny za podzielenie sie takimi informacjami;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napęd xboxa podłączasz do komputera, wgrywasz specjalne iXtreme 0800 i zgrywasz za pomocą xbox360 backup creator/Schtrom360Xtract - wtedy obraz będzie idealną kopią z SSv2.

    Możesz też zgrać za pomocą zwykłego napędu ale wtedy będzie ssv1 i kopia jest wykrywalna przez M$.
     
  4. felipe07

    felipe07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak nie gram przez LIVEa to cos mi grozi podczas grania na tej kopii z ssv1?
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Tylko weź pod uwagę to, że zwykłych napędów do których można wgrać Kreon jest zaledwie parę.
     
  6. felipe07

    felipe07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ja juz nic nie rozumiem. NONAME napisal ze moge zwyklym napedem a Ty że nie moge, to jak to w koncu jest?
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    hmmm to , że się dzisiej pojawiłeś na forum nie zwalnia z szukaniem odpowiedzi własnymi siłami ....... a masz
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    A nie łatwiej po prostu pobrać grę ?? Tak czy siak jest nie legalne to co robisz i za używanie tej kopi też będzie ban.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum