1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kopia profilu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mattix94, Maj 5, 2012.

  1. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Mam profil live ale chcialbym zrobic jego kopie zeby miec i live i offline na dysku jednoczesnie da sie to jakos zrobic ? w sensie zmienic nazwe katalogu w ktorym jest profil?
    Mam kopie offline na dysku i teraz jak ją wrzucic zeby nie zastapila live?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Profil live zapisuje się na dysku więc to co masz live to masz też offline a więc po co kopie ?? Jeżeli tak bardzo chcesz to możesz podłączyć pendrive do xboxa, skonfigurować go i zgrać profil na pena :)
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podłącz rozłącz połączenie i masz online/ofline po co ci kopia? jak grasz na xbox live na xbox live masz wszystko oprócz save
     
  5. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    konto live robiłem horizonem bo mam rgh i do euro potrzebowałem, i teraz jak chce grac z bratem np w Black opsa to nie mozemy sie jednoczesnie zalogowac ;/ o to chodzi ze chciałbym zebysmy mogli sie logowac jednoczesnie
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to xlink
     
  7. mattix94

    mattix94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Ale chodzi o dzielony ekran i dwaj nie moga sie jednoczesnie zalogowac zeby obu leciały te punkty G i ustawienia, co mam zrobić?
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zalogować się na dwa profile co za problem?
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie ten dział kolego. Nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków posiadając rangę użytkownika.
     
Wczytywanie...

Poleć forum