1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kopia save problem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez yukon99, Styczeń 17, 2009.

  1. yukon99

    yukon99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanko przeszedłem kilka misji gta4 i chciałbym sformatować dysk, a save muszę zachować. Można je przerzucić na pena albo coś podobnego? bo szukałem w opcjach menu i nie mogę znaleźć nic takiego jak kopiuj save. Za odp z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    Na pena nie da rady jedynie na karta pamięci, lub dysk ale musisz mieć specjalny adapter
     
  4. yukon99

    yukon99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Karta pamięci, a z karty przez usb na kompa. Tylko tak najprościej.
     
  6. yukon99

    yukon99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale chyba bez sensy pakować się w koszta karty nie, a potem co jak podłączyć ja przez usb do kompa?
     
  7. yukon99

    yukon99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    karta pamięci to jest jakby pendrive konsoli, ma taki sam interfejs jak usb kompa, tylko zasilanie ma niższe bo 3,3V, podlaczamy ją normalnie przez D+ D- GND i 3,3V, albo lutujemy kabelki w karcie, albo robimy przejściówkę :).
     
Wczytywanie...

Poleć forum