1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopia zapasowa GTA 4 - błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ajcwer, Sierpień 3, 2010.

  1. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem. A mianowicie chcialem zrobic se kopie zapasowa Gta4 : Epizodes from... i wyskakuje mi takie cos
    Imageshack - beztytuuytt.png
    i nie wiem czy mam sie martwic jak uruchomię.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Może być coś nie tak, spróbuj zgrać jeszcze raz gierkę.
     
  4. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli lepiej na nowo ściągnąć ?
     
  5. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moge prosic o pomoc ?
     
  6. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    spróbuj w abgx ustawić opcję autofix na level 3 mi raz tak pomogło
     
  7. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie tak robie i dalej to samo ;/
     
  8. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomoże ktoś ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum