1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopia zapazowa gry a microsoft

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szefol84, Grudzień 20, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szefol84

    szefol84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice-ObeRschlesien
    Więc tak mam grę "far cry 2" lecz pękła mi płytka gra hula i jest ok ale chciałbym wykonać kopię zapasową gry ponieważ jeszcze troszkę i płyty się nie da odczytać z cd ( już mam czasami kłopoty). czy w ogóle mogę coś takiego wykonać i jak to będzie postrzegane przez microsoft???. Mam oczywiście nie przerobioną konsole. proszę o odpowiedź, lub jeżeli taki post został zamieszczony< nie zauważyłem> to o skierowanie mnie na niego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bedziesz musial przerobic co bedzie dla MS znaczylo ze grales na piratach itd. Odmowisz sobie wtedy juz takich przyjemnosci jak internet. Nie pozostaje nic innego albo przerobic - albo kupic nowa.
     
  4. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Jak kolega wyżej... przecież nie odpalisz "pirata" bez przeróbki :)
     
  5. Crysis

    Crysis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Masz nieprzerobionego X'a wiec i tak jej nie odpalisz ;) ,wiedz nic nie zrobisz . Pozdro
     
  6. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co do wymiany gry to nie ma takiej możliwości nieodpłatnie ,a jak już to koszt większy od kupienia nowej gry. (google)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum