1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopie bezpieczenstwa oryginalnej XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez b_josek, Marzec 12, 2012.

  1. b_josek

    b_josek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Berlin
    Witam

    Probuje skopiowac oryginalna gre Forza 4 i poprostu nie mozna, posiadam naped z softem Kreona nie mozna odczytac gier XGD3. Co zrobic zeby moza bylo odczytac gre zabezpieczeniami XGD3?

    Z gory dziekuje za wskazowki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Kreon to już suchar. Teraz musiałbyś wyciągnąć napęd z Xboxa, podłączyć do komputera i wgrać do niego soft 0800 3.0 - dopiero wtedy mógł byś sam zrobić kopię bezpieczeństwa.
     
  4. b_josek

    b_josek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Berlin
    Naped xbox (jasper xbox byl) posiadam tylko jak podlaczyc zasilanie do tego napedu i jak wgrac soft?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak jak sie wgrywa lt zasilanie od biedy z konsoli
     
  6. b_josek

    b_josek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Berlin
    A jest moze jakis dostepny zasilacz do napedu xbox (gotowy)? Szukalem na allegro ale nie jest napisane konkretnie czy zasilanie jest do xbox.

    Prosze o nazwe ew. link



    Dziekuje z gory
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Np ck3

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum