1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopie nie działają mimo przerobionego napędu.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez matisko, Wrzesień 14, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. matisko

    matisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    http://img133.imageshack.us/my.php?image=xxxxng8.jpg, widac że przerobione ixtreme ale i tak nie czyta kopii , w czym problem ? płytki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Problem.

    źle nagrywasz albo płytki na jakich nagrywasz?
     
  4. matisko

    matisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Odp: Problem.

    esperanza DVD +R DL
     
  5. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Problem.

    hmmm kup Verbatimy Najlepsiejsze są
    a uzywasz .dvd czy .iso ?
     
  6. matisko

    matisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
  7. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Problem.

    czyli Vebki kup bo to raczej wina płyty bo jakby źle wgranego firmware do napędu to by ci nie odpaliło
     
  8. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Problem.

    Lub nagrywarka nie tentego
     
  9. matisko

    matisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Odp: Problem.

    Nagrywam napędem DVDRW IDE H16X,
     
  10. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Problem.

    pytanie a to coś to jaka firma jest . ? a i czy DL obsluguje :p
     
  11. matisko

    matisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Odp: Problem.

    Nie wiem co to za firma *** , płyty DL obsługuje bo nagrałem już kilka płyty , jedna nie działa druga nie wchodzi na XboX pisze tylko że nie może otworzyć . A co z płytkami EMTEC dobre są ?
     
  12. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Problem.

    Only Verbatim te zawsze dzialaja
     
  13. djkamilos

    djkamilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Kopie nie działają mimo przerobionego napędu.

    Esperanzy też nie są takie złe. Mam na nich 2 gry i mój BenQ czyta je bez problemu.

    Ale dla pewności kup verbe lub platinum. Ale mi się wydaje, że wina stoi po stronie tej nagrywarki no-name.
     
  14. matisko

    matisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Odp: Kopie nie działają mimo przerobionego napędu.

    Mam jeszcze drugą nagrywarke ale w niej nie sprawdzałem Sony AW-G170A.
     
  15. djkamilos

    djkamilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Kopie nie działają mimo przerobionego napędu.

    No to spróbuj. U mnie nagrywałem fight night na esperanzie i nagrywarce benq dw1655 i wszystko śmiga jak trzeba. Ani razu nie wyskoczył mi komunikat o brudnej płycie itp.
     
  16. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Kopie nie działają mimo przerobionego napędu.

    wiecie ale zawsze sie mówi zeby na Verbach bo to jest pewne :p a jak cos nie wyjdzie to wtedy wina nagrywarki albo nagrywającego :D
     
  17. matisko

    matisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Odp: Kopie nie działają mimo przerobionego napędu.

    Ok wróciłem ze sklepu z 2 płytkami esperanza :p verbek u mnie nie ma ;/ Teraz jakim programem nagrywac ? IMGBurn wywala mi błąd na samym początku ledwo sie zacznie już błąd , w clonecd czas leci ale żadne % nie przybywają , mozecie cos jeszcze polecic ? A i u mnie max prędkośc nagrywania x4 dobra ? jak biore x2.4 to i tak x4 o_O
     
  18. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Kopie nie działają mimo przerobionego napędu.

    Jakie błędy wyskakują ??
    Jaką masz nagrywarkę ??
     
  19. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Kopie nie działają mimo przerobionego napędu.

    Esperanzy kijowe są lub napęd nie trawi
     
  20. matisko

    matisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Odp: Kopie nie działają mimo przerobionego napędu.

    Czekaj teraz będe nagrywał w SONY DVD RW AW-G170A , jeśli wywali błąd zrobie ss i wstawie.
     
  21. FanXbox2

    FanXbox2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Kopie nie działają mimo przerobionego napędu.

    Esperanzy nie są takie złe sam nagralem na nich 2 gry i działają super!!Wina nie leży po stronie płyt tylko po stronie nagrywarki albo twojej.Tak jak pisze Esperanzy super ale nie tak dobre jak Verby.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum