1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kopie zapasowe gier/pomoz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kalkam, Marzec 3, 2011.

  1. kalkam

    kalkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dębno
    Cześć,sflashowalem xboxa 360 tak w grudniu chyba to nienajnowszy flash no i dzialaly te kopie gier... Wgralem aktualizacje(dash)i juz tak ledwo czyli::

    Otworz naped Otworz naped az wchodzi ale to z 10minut czekam.. no i chyba trza nowa przerobke a czy jest taka mozliwosc ze wgram starego dasha i no niewiem i bedzie gralo??? Zaznacze ze to nie laser bo oryginaly ida swietnie.A więc proszę o pomoc dash najnowszy a przerobka nie,a szkoda mi troche tych 50zł+ dawac :( Proszę o pomoc . U kumpla te same dzialaja taki sam dash ale on mial chyba jakis program/albo flasha nowego mial wlasnie on sie nie zna za bardzo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Jaką grę wkładałeś? ,a w grudniu chyba był już LT + ale nie jestem pewien. Spróbuj podłączyć się na chwilę do XBL i zobacz czy będzie chciał aktualizować chyba że aktualizacje robiłeś już z XBL.
     
  4. kalkam

    kalkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dębno
    dokladnie to gralem w Fifa 10 MKvsDC i juz chyba w Call OF duty Black ops ale nie pamietam. no i tak bylo ze kumpel przyniosl Fifa 11 no i aktual. sie chciala zainstalowac,to ja dalem TAK a ona sie nie zainstalowala i tak ciagle to z neta pobralem nie z XBL tylko z google.pl .
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    50 zł to tak dużo ?? hehe lepiej wgraj i bedziesz miał spokój
     
  6. kalkam

    kalkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dębno
    no ale dokladnie newiem czy trzeba,czy mozna jakis program wgrac
     
Wczytywanie...

Poleć forum