1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie danych z dysku z xboxa

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez terron696, Wrzesień 2, 2009.

  1. terron696

    terron696 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    Jeśli na dysku mam dodatki do gier oraz jedną całą oryginalną grę która działa bez płyty to czy mogę to skopiować na inny dysk bo mój chyba pada .Coraz częściej są błędne zapisy gry z dysku działają wolniej .Czekam czasem 15 min na zalogowanie .Z drugim dyskiem tak nie ma .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    a jaki masz dysk ? oryginalny czy bootowany bevs ? jak to drugie to moze sie dac :)
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    przy oryginalnym tez to zrobi


    mozesz przeniesc dane,ale musza byc tak samo ulokowane:)
     
  5. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    nie bede sie klucic ze nie.. ale ja mam bevs i nie wgralem na niego x360eplorer i nie moge nic z niego zrzucic :( a na oryginalnym tez nie ma owego programu wiec jak ? moze tez sie dowiem :) przydalo by mi sie :)


    _________________________________________________________________________________________________________________
    Sorki do WD jest x360explored WD moze bedzie mi dzialalo :p a terron696 pobierz x360eplorer i bedzie oki :)
    ________________________________________________________________________________________________________
    i jednak nie mi nie pomoglo :(
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    xplotrer to program na pc-.-

    podlacz dysk do pc i w xplorer360 go otworz,potem zruzc dane i po sprawie
     
  7. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odświeżę temat jak jest z nowymi dyskami zakładam sytucację mam dysk orginalny od slima 250GB chciałbym przenieść całą zawartość na nowy dysk od slima 320GB kabel od starego xbox nie pasuje jak to najprościej zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum