1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie gier bezpośrednia na dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Helid, Lipiec 15, 2011.

  1. Helid

    Helid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy da się kopiować gry bezpośrednia na dysk xboxa z pc (bez nagrywania na płyty)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    No i co z tego , że przekopiujesz , jak do odpalenia i tak potrzebujesz płytę?
     
  4. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
    tak jak wyżej nieda sie grać na skopiowanych
     
  5. AFT

    AFT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Chyba że na konsoli z Jtag'iem ;)
     
  6. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    albo gry no-jtag
     
  7. AFT

    AFT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Tylko że do tych gier trzeba mieć podłączoną konsole do internetu...
     
  8. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    A co ma to do nagrywania gier z PC na dysk? On nic nie wspomniał o tym że nie ma dostępu do LIVE. Znajdź lepiej inny sposób na nabijanie postów.
     
  9. Helid

    Helid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pójdźmy zatem dalej, mianowicie czy da się zrobić tak by odpalać gry bez płyty?
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  11. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Da się, ale tylko, jeżeli masz JTAG.
     
  12. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    No przecież już ci napisałem ja i kolega. Czytaj uważniej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum