1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kopiowanie gier na dysk rgh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zielonyslim, Maj 25, 2013.

  1. zielonyslim

    zielonyslim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam jestem nowy wlasnie odebralem konsole z goscia . mam przerobke rgh i wgrany fsd 3 . posiadam dysk twardy 320gb. chcialbym przerobic i wrzucic jakas gre na dysk i oczywiscie zaczac w nia grac. mam program iso2god. przerobilem ja wg poradnika z tej strony . troche sie roznilo bo musialem cos potwierdzic ale jak skonczylo konwertowac to nie bylo zadnych bledów. tylko ze jak wszedlem na dysk z przerobiona gra to mialem katalog Xbox Wypakowane4B4E084C . usunalem nazwe xbox wypakowane i skopiowalem napena tylko sa plik z gra.(4b...84c). nastepnie uruchamiam konsole wchodze do file manager .. wyskakuja dwa okienka. u mnie lista ROOT to:
    game:
    hdd1:
    onboardMU:
    smb
    no i wiadomo jak podepne usb to jest jeszcze usb.
    w poradniku pisalo zeby skopiowac gre do katalogu Xbox 360 gry. ale ja takiego nie widze. Ktory z tych plikow to bedzie odpowiednik tego pliku.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
  4. zielonyslim

    zielonyslim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zaraz sprobuje i dam ci znac
    wrzucilem gre do hdd1:\360 czy cos takiego . napewno nie do content. i gra chodzi. moje drugie pytanie jest takie? jak teraz z aktualizowac gre? do wersji najnowszej.
    mam jeszcze jedna sprawe....gdy wchodze do moich gier to nie jestem widoczne logo PES2013 tylko jakis blad pisze invalid czy cos takiego. a u mojego kolego normalnie widac loga? cos zrobilem zle. czemu moze tak sie dziac. moze cos robie zle w procesie przerabiania.jak wybiore gre i klikam add iso to wyskakuje mi takie cos: are you sure you want to discard the temporary iso after it has been rebuilt?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    aktualizujesz gre poprzez manager title update.
    Ustaw ścieżki do tego folderu gdzie masz gry i zeskanuj, wszystko masz w dziale rgh
     
  6. zielonyslim

    zielonyslim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra ustawilem okladke i zaaktualizowalem sobie gre.. poprostu super !!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum