1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie gier na dysk ? ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tygrys8585, Grudzień 22, 2010.

  1. tygrys8585

    tygrys8585 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wszystkich jestem w tej dziedzinie nowiusieńki :D Jak bym temat w złym dziale umieścił to sorki :)
    A teraz do rzeczy posiadam Xbox-a 360 (czarny 4GB) i słyszałem że gry można kopiować na dysk żeby się nie niszczył napęd czy też laser :p W moim przypadku by była to pamięć zewnętrzna pendraiw 16GB. Chciał bym żebyście mi wytłumaczyli krok po kroku jak taką gierkę z kopiować na pamięć :p

    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wkladasz plyte jak ci ja odczyta i sie pokaze "zagraj w ..." to klikasz Y i tam masz wtedy na samym dole zainstaluj na dysku twardym
     
  4. tygrys8585

    tygrys8585 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No i jak ją zainstalowałem na tej pamięci to co za każdym razem normalnie wkładam płytę i gram a laser i napęd mi nie chodzi ? tak ?
     
  5. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie da się zrobić tak, byś grę odpalał z Pendrive - jeśli chcesz odpalać, to musisz z dysku twardego, a akurat Twój dysk twardy ma tylko 4 gb więc żadna gra się na niego nie zmieści ;/ Musiałbyś dokupić nowy dysk, to jakieś 100 zł.

    Dokładnie tak. Napęd Ci chodzi tylko przy włączaniu gry, jest to zabezpieczenie, bo gdyby nie to to ludzie instalowaliby grę na dysk i od razu sprzedawali. No więc - przy włączeniu Ci chodzi napęd przez jakieś 5 sekund, a potem już gra jest odtwarzana z dysku, napęd zostaje dezaktywowany ;)
     
  7. tygrys8585

    tygrys8585 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A no to wielkie dzięki wszystkim za pomoc :)
     
  8. gvt

    gvt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Da się gre otwierać z pendriva. Mam 8GB kingstona i normalnie kopiuje i otwiera gry z niego.
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    i płyta oczywiście musi być dalej w napędzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum