1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gywnblaidd93, Styczeń 14, 2014.

  1. Gywnblaidd93

    Gywnblaidd93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gniezno
    Witam. Kumpel przywiózł mi swoją konsolę, żebym skopiował mu gry, ale nie wyszukuje ich mu. Mamy taki sam sprzęt Xbox360E z dyskiem 250, kumpel ma 500. Skopiowałem kilka gier po kolei na pendrive i z niego na drugą konsolę. Niestety nie wiem dlaczego nie wyszukuje mu ich. Wgrywałem też do pliku Content, brak efektu. Zdziwiło mnie też, że na dysku nie miał foldery GRY/Games. Sam go stworzyłem. Proszę o małą radę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    czyli masz rgh:) zrobiłeś scan w fsd?
     
    1 osoba to lubi.
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ustawiłeś ścieżki do katalogów Content, Gry? Gry działają po odpaleniu z File Managera? Robiłeś manualnego skana?
     
    1 osoba to lubi.
  5. Gywnblaidd93

    Gywnblaidd93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gniezno
    Tak mam RGH, zrobiłem skana manualnego w opcjach, oraz zaznaczyłem że przy starcie, zaznaczyłem, że ścieżki z HD\Games (tam gdzie kopiowałem). Fifa gdy znajduje się w Content to można ją bez problemu włączyć tylko wychodząc do "naturalnego interfejsu" (nie w fsd) w Gry.
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź czy dobrze ustawiłeś te ścieżki (do content i do katalogu z grami). Scan Depth ustaw na 10 i przeskanuj jeszcze raz.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Gywnblaidd93

    Gywnblaidd93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gniezno
    Udało się. Nie wiem co pomogło, bo ustawiałem i kombinowałem ze wszystkim co się dało, zajęło mi to sporo czasu, ale najbardziej prawdopodobne że ścieżki były coś źle (content oraz gry). Dziękuję bardzo za pomoc, oczywiście 'przydatne' dla każdego. Jeszcze raz dzięki za pomoc i chęci.
     
Wczytywanie...

Poleć forum