1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie Gry przez FTP

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez z0nk31, Styczeń 14, 2012.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam
    chodzi mi o Xboxa pierwszej Generacji.

    Używam TotalCommandera + wtyczka .wfx ( służy ona do tego, żeby bez problemu wykrywało zamontowany w daemon tools obraz gry)
    gdy chcę przerzucić grę z dysku twardego kompa na dysk twardy konsoli to nic sie nie dzieje, jestem w stnaie utworzyć foldery itd ale w chwili, kiedy wykonuje kopiowanie - nic sie nie dzieje, nie ma żadnej reakcji. pomoże ktoś ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wuem, że upek co 24h ale potrzebuję pilnie pomocy bo z kolegą chcemy pograć jeszcze dziś wieczorem
     
  4. satke

    satke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    może jakimś innym programem spróbuj.
    Możesz tez dysk rozkrecić i bezpośrednio do kompa podłaczyc.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    http://besty.pl/447613
    **************

    Problem rozwiązany, już sobie poradziliśmy, wystarczyło najpierw obraz zgrać na dysk twardy PC a dopiero po tym przesyłać na dysk konsoli.
    Do zamknięcia
     
  6. d0min15

    d0min15 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mam problem z przesłaniem gier, gdy skopiuje gre na dysk komputera mam foldery zamiast pliku iso. gdy chce przesłac gre na innego xa wywala mi błąd. pomożecie??
     
  7. d0min15

    d0min15 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Proszę pomóżcie, kiedy przesyłam pliki z grą wywala że nie może utworzyć katalogu zdalnego co zrobić ??.
    a i mam jeszcze jedno pytanko, żeby nagrać gre na płytk, to cały folder z grą mam jakimś programem żeby było iso??
     
Wczytywanie...

Poleć forum