1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie gry z pena na hdd x360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez janusz19967, Listopad 9, 2012.

  1. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.Czy jeżeli mam przerobioną konsole to moge ściągnąć pełną gre,nagrać na pendriva i skopiowac z pena na hdd w klocku i będzie dziaklac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jezeli masz LT to nie. jezeli RGH/JTAG to tak.
     
  5. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no więc tak:konsole kupilem niedawno a wlasciwie w tym tygodniu i nie wiem czy jest przerobiona a ze sprzedawcą nie mam juz kontaktu.wiecie może jak w ogóle sprawdzić czy jest przerobiona?bo nie wiem nawet czy chocby lt jest przerobiona.metode z piratami znam ale troche duzo plyt by poszlo
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    odpal gre i zobacz czy klocek bedzie chcial plyty do niej :)
    jednak stawiam na LT.
     
  7. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    plyte tzn jaką?bo slyszalem ze pod kazde lt sie inaczej gry nagrywa
     
  8. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Sciagnij gre na pendraiva wgraj ja na dysk i zobaczysz czy pojawi ci sie komunikat abys wlozyl plyte.
     
  9. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    i nawet jak nie mam przerobki to taki komunikat sie pojawi?bedzie sie dalo wgl bez przerobki skopiowac?bo nie wiem nawet czy mam przerobke
     
  10. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    moze wypadlem z tematu LT, ale majac je nie zrobi takiego zabiegu.
     
  11. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no a w tym problem ze ja nie wiem czy mam jaką kolwiek przeróbke.demo przenioslo i dziala ale no wiadomo demo jest bezplatne
     
  12. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    To jak Ty żeś tą konsolę kupował ? Graj na oryginałach.
     
  13. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    spox kupie kilka oryginalow ale w innym temacie jeden z userow napisal mi ze moja konsolka dlugo nie pozyje.dlaczego?czy dash ma jakis wplyw na rroda?live nie jest mi do niczego potrzebny bo i tak mam neta wolnego ale ta wypowiedz mnie martwi ze konsolka dlugo nie pozyje
     
  14. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Jezli tak zrobisz i sie odpali to wtedy to bedzie rgh jezeli nie odpali rgh odpada ... proboj metoda prob i bledow.
     
  15. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    oki tak sproboje,ale napiszcie mi cos o tym zzywocie mojej konsoli bo naprawde mnie ta wypowiedz martwi.czy dash ma jakis wplyw na rroda??nie chce zeby konsolka chodzila przez tydzien
     
  16. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    dash nie ma wplywu na rroda. kupiles uzywana konsole, wiec nie wiesz jak byla traktowana przez poprzedniego wlasciciela. reszte niech inni dodadza ;]
     
  17. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    aa to o to chodzi.no w kazdym razie ja sprzet szanuje takze mam nadzieje ze bedzie dlugo zyla

    a jeszcze takie pytanie.bo sciagam wwe'13 zeby sprawdzic czy jest przerobka ale w nazwie pliku jest dopisane LT.20 to ok nagram i sie okaze czy mam LT 2.0 ale jakbym mial np RGH to nie pojdzie wiec jak przekonwertowac obraz pod RGH?
     
Wczytywanie...

Poleć forum