1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie gry

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Fennixs, Luty 5, 2010.

  1. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Witam mam pytanie bo mój kolega kupuje xboxa 360 przerobionego i chciałby sobie przegrać płyty pirackie i czy można z kopiować np. Imgburnem czy nero czy jakimś tam programem.Kopiować to jakoś inaczej czy normalnie???
    A i jeszcze jedno czy jak mam ixtreme 1.6 i gry mam przerobione na wave 3 to jak on ma 1.61 i wave 4 to odczyta gry???:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. dział poradniki- iso
    2. nie - koledze nie odczyta tych gier
     
  4. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    A przez active.iso też nie wejdzie???
     
  5. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    ale active.iso działa tylko na 1.6.
     
  6. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Już sprawdziłem jak przerobiłem obraz z wave 4 na 3 to z active.iso wejdzie na ixtreme 1.61
     
Wczytywanie...

Poleć forum