1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie gry

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez cinek_zlo, Luty 9, 2010.

  1. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Otóż mam pirata grę Rock Band The Battles i jak chce ją skopiować to przy 20%-25% pisze że kopiowanie nie powiodło się a gra na xboxie leci jak burza próbowałem tak już z różnymi programami IMG burn Demontools i nic a nagrywarkę mam sony dvd rw aw g170a
    PS mam nadzieje że dobry dział
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    Zły dział.
    Możesz trochę jaśniej?
     
  4. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Raczysz żartować. Dział :

    Sugestie i problemy
    Tutaj można zgłaszać problemy i pomysły dotyczące tylko forum

    A ty piszesz o kopiowaniu i jeszcze że masz nadzieję... no comment.


    Przenoszę.
     
  5. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    A sorry za zły dział głupek ze mnie totalny.

    Cytat:
    przy 20%-25% pisze że kopiowanie nie powiodło się a gra na xboxie leci jak burza
    Możesz trochę jaśniej?

    To więc tak na xboxie 360 gra działa ale jak chce ją na dysk skopiować to pisze że kopiowanie nie powiodło się i tak nawet jest z fifa 10
    Pomoże ktoś?
     
  6. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nic z tym nie zrobisz, widocznie jednak coś jest źle nagrane, albo dostałeś bana.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    moze leci jak burza ale w ktoryms momencie wywali ci blad sciereczka.

    skad wiesz jakie dane sa na płycie przy 20-30%???

    jak sa bledy odczytu to znaczy ze plyta jest zle nagrana i tyle
    nic z tym nie zrobisz
     
  8. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Nie wiem jakie dane są przy 20%-30% ale gre przeszedłem a mnie nie chce się żadna gra się skopiować z fifa 10 przy 50% wywala błędy.ABGX nic nie pokazał na czerwono I nie wiem czy to wina napędu co o tym myślicie.
    EDIT: Bacuś bana nie dostałem bo nie jestem podłączony do xboxlive a gry mogę instalować na dysk a mnie chodzi na kompa a nie na xboxa
    EDIT 2
    Demon Tools pokazał takie coś
    Podzczas odczytu natrafiono na sektor z błędem ECC/EDC (naprawialny) 967379
    Od czego to może być pisze że można naprawić ale jak pomoże ktoś?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    w takim razie masz naped slaby w pececie
     
  10. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    A nie idzie tego jakoś naprawić bo tam pisze że błąd jest jakoś naprawialny. A na inny napędzie będzie działać?
    EDIT
    Guitar hero smash hits udało się przegrać na dysk kompa więc to coś było z grą
     
  11. kostek1

    kostek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam ten sam problem co kolega.Zauważylem,że wywala mi błąd podczas kopiowania gier wypalonych na tym napędzie, inne gry nagrywane na 'obcych' napędach kopiuje bez problemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum