1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kopiowanie orginalow

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piotrek1985144, Marzec 18, 2013.

  1. piotrek1985144

    piotrek1985144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lichfield
    witam podpowie mi ktos jak skopiowac ogrinalna plyte ??
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    musisz z tego co się orientuje mieć naped z konsoli
     
    1 osoba to lubi.
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    i odpowiednie fw w nim
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokładnie , normalnie się nie da tego zrobić, tylko napęd z konsoli z odpowiednim oprogramowaniem

    BenQ 0800 VAD6038 v3.0 - na ten już jest oprogramowanie

    Lite-On 0800 DG-16D2S v3.0 - na ten również

    Lite-On 0800 DG-16D4S v3.0 - a na ten się robi :)
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jest też inny sposób do odpowiedniej nagrywarki wgrać FW kreon ale XGD3 tym nie skopiujesz .
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Któryś z tych 2 napędów co kolega wyżej wymienił z wgranym FW 0800 i na PC musisz mieć XBC, skopiujesz wszystko :)
     
  8. darkkain

    darkkain Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy posiadając RGH można bez problemu zgrać oryginał na dysk ?
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, wystarczy włożyć oryginał do napędu i przerobić pod FSD / NXE2GOD w konsoli.

    @@ przepraszam, jeżeli odkop :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum