1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie plików z dysku konsoli na dysk zewnętrzny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dr.riff, Luty 24, 2014.

  1. dr.riff

    dr.riff Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Turza Śląska
    Witam.

    Mam xboxa z rgh i dzisiaj chciałem zrobić porządek na dysku i skopiować gry w które nie gram na zewnętrzyn dysk lecz nie wszystkie pliki z folderów z grami mi się skopiowały(po ok 5 plików zostało z każdej gry), a gry dalej figurują na liście gier tyle że się już nie da uruchomić. Pliki kopiuję w menadżeże plików we fsd.

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Skopiuj w menagerze plików : XEXMENU na konsoli, a okładki później wywal.
    Menager plików w FSD zalicza wpadki czasem ...
     
  4. dr.riff

    dr.riff Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Turza Śląska
    a możesz jaśniej co to jest xexmenu ? bo ja chyba tego nie mam na swojej konsoli póki co tylko mam standartowego menadżera plików w zakładce użytki
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Xexmenu to menager plików na x'a z rgh.
    Google nie gryzie.
    Pobierz i wrzuć na konsolę xexmenu.

    Wysłane z tapatalka
     
  7. dr.riff

    dr.riff Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Turza Śląska
    trochę głupie pytanie po rozpakowaniu gdzie to wrzucić ? standardow tak jak gry hdd1:\concent\ 16x0\
    czy to trzeba gdzieś indziej wrzucić
    a i to ma być wersja programu xex ?
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wersję XEX możesz wrzucić gdziekolwiek.

    Ja ci polecam wrzucić wersję LIVE do hdd:\content\16zer, aby potem odpalać sobie prosto z NXE (jakby była taka potrzeba).
    Czyli ścieżka powinna tak wyglądać:
    Hdd:\Content\0000000000000000\C0DE9999\00080000\ tutaj plik C0DE99990F586558
     
  9. dr.riff

    dr.riff Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Turza Śląska
    a jak ma działać ten program ?

    bo po uruchomieniu to nic nie ma w nim tylko niebieskie tło i nic więcej nie ma. Jedynie w lewym dolnym rogu pokazuje no games ... wrzuciłem wersję live jak radziłeś
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kliknij RB i potem X - wybierasz Hdd i będziesz miał katalogi na dysku twardym. Wybierasz jakiś który chcesz skopiować i naciskasz Y > Copy, potem znowu X i wybierasz dysk zewnętrzny Usb, potem znowu Y i Paste.
     
  11. dr.riff

    dr.riff Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Turza Śląska
    dzięki bardzo za wyjaśnienie
     
Wczytywanie...

Poleć forum