1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie plyt na dysk twardy RGH!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 8ML3, Styczeń 28, 2014.

  1. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem ze z kopiowaniem gry na dysk xbox-a z kolei potem chcialbym ta gre wrzucic na dysk zewnetrzny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podstawowe pytanie czy:
    a. napęd przerobiony/oryginalny
    b. gra oryginalna/kopia

    odpowiedzi....

    Jeśli gra oryg. i napęd też bez przeróbki to bez problemu.
    Jesli gra kopia i napęd bez przeróbki to nie da rady.
    Jesli gra kopia/oryg. i napęd przerobiony to bez problemu.
     
  4. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra oryginalna a naped jak RGH to chyba tez przerobiony tylko jak to zrobic
     
  5. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Włóż grę do napędu pozniej przejdz do: FSD -> zakładka utilities -> DVD Extract. Wybierasz miejsce gdzie gierka ma się zainstalować, dalej tak jak cie poprowadzi.

    Możesz to od razu zgrać na dysk zewnętrzny i wio z graniem :) Chyba nic nie pomyliłem
     
  6. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki wielkie wlasnie kopiuje :)
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jeśli tylko rgh to napęd raczej nie przerobiony no chyba, że wcześniej był robiony flash napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum