1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie płyt Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZeeNoob, Czerwiec 3, 2011.

  1. ZeeNoob

    ZeeNoob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,mam pytanko ;)
    Chcę mieć grę PGR4,ale nie chce mi się zasuwać na giełdę . więc postanowiłem sciągnąć grę z neta,ale jak jak tylko 1mb/s ;/ więc kazałem takiemu gościowi co mi kompa naprawia nagrac gierke on kupil plyte TITANUM 8,5 GB Dual Layer.plyta chyba ok ale podobno najlepsze Verbatim ale to szczegól bo nie wiem jak on ta gre nagrywal a mianowicie gdy wrzucam do napedu to sie laduje jest czarny obraz a po chwili pisze ze nie mozna odczytac plytki.slyszalem ze trzeba nagrywac z predkoscia 2,4x IMG Burnem.no ok mam ta plytke i tak sie zastanawiam czy by nie skopiowac obrazu na kompa i nagrac.kupilem plytke 8,5GB Think Xtra Dual Layer w M1 Media market i chcialbym skopiowac obraz z tej plytki co nie chodzi ale nie chce sb psuc plytki i wlasnie sie pytam czy to zadziala jezeli zrobie obraz gry a potem go nagram jak trzeba?

    Proszę o pomoc ;)

    Pisz normalna czcionka // Touch!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No i jak takiemu pomoc jak nawet pisać i wysłowić sie poprawnie nie potrafi, poczytaj forum i zobacz jak sie przygotowuje obraz pod odpowiednia przeróbkę, choć podejrzewam ze i tak będziesz musiał raz jeszcze pobrać obraz gry i go odpowiednio przygotować przed wypaleniem
     
  4. ZeeNoob

    ZeeNoob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam plik iso ale nie mam dvd.ten plik .dvd mam zrobic abgx360? pomoze to cos?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    czarny obraz zapewnie swiadczy o twojej przerobce lt+ i dashboardzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum