1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie płyt xdg3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Igor0505, Luty 10, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, naszła mnie ochota, żeby pograć sobie w fife street, ale na torrentach nie ma seedów. Mój kolega ma tą grę i moje pytanie jest takie, czy da się tą płytę jakoś skopiować, albo zgrać z niej iso?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    IMGBurn > Opcja "Create image file from disc"
    Nie daję 100% pewności, że zadziała ale warto spróbować.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki. A nie ma jakiegoś tutka jak to zrobić ?
     
  5. burek744

    burek744 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoclawek
    Tez chcialem sobie pograc w street'owke ale jak kolega mowi no nie ma seedow, ale na szczescie znalazlem wstawke z fifa street 2012 na chomiku

    Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chomik odpada bo nie mam tyle transferu. Jakiś tutek by się przydał :)
     
  7. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Kolega ma pirata czy oryginał? Z oryginału nie zgrasz, jak nie masz napędu z kronosem.

    TUTORIAL:
    Odpalasz img

    Klikasz Create image file from disc.

    Następnie w Destination wybierasz gdzie ma być zapisane iso.

    Klikasz znaczek "płyty ze strzałką" na "kartkę z płytą".

    Czekasz do końca.

    Gotowe.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  8. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    I wtedy zegra mi się iso z płyty? Jest jakiś ryzyk przy tym że popsuje mu płytę ?
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Powinien się "zgrać". Z płytą nic się nie stanie.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  10. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki za odpowiedzi !
     
  11. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    jeżeli masz kopię xgd3 nagraną 1:1 to bez problemu zrobisz .iso które będzie działać, razem z iso pojawi Ci się drugi plik (nie pamiętam jakie rozszerzenie) który jest zbędny (usuń go), aby utworzyć plik .dvd przepuść .iso przez abgx ustawiony jak w tutorialu na forum który znajduję się w dziale iso > artykuły, gdzie również jest tutorial: jak utworzyć plik .iso za pomocą imgburn
    ..aha jeżeli masz kopię xgd3 wypaloną zwykła nagrywarką to nie masz nawet po co robić .iso ponieważ nie będzie działać, kiedyś znalazłem tutek jak naprawić taki obraz ale metoda mało popularna i linki do potrzebnych plików powygasały...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum