1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kopiowanie płyt z grami

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Enox, Sierpień 29, 2013.

  1. Enox

    Enox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam pytanie jak kopiować płyty z grami, bo pożyczyłem od kolegi i chciał bym sobie przegrać można to zrobić jak ze zwykłą płytą czy trzeba jakiś specjalny program?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mis19

    mis19 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    A moze bys tak wiecej napisal? Czy masz RGH na przyklad?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Enox

    Enox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam najnowsze LT RGH chyba nie :joyous:
     
  5. mis19

    mis19 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Jesli masz FSD 3 jest to mozliwe ; w menu glownym jest taka opcja

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tego co wiem to chyba starczy tylko zainstalować na konsoli gre.
     
  7. kazkoliber

    kazkoliber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Potrzebna jest płyta do weryfikacja przy LT... Bez płyty w napędzie nie odpalisz.
    Co do przegrywania gier, nie mam pojęcia, mogę Ci tylko tyle powiedzieć, że ja próbowałem ale nie bardzo się udało ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum