1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kopiowanie płyt?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lolek221, Listopad 10, 2009.

  1. lolek221

    lolek221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Chciałbym skopiować płyte DVD+dl z grą GTA IV dla kolegi lecz podczas próby zgrania pliku iso na kompa z płyty (ImgBurn) pokazuje mi się problem mniejwięcej 52% dochodzi i koniec ;/

    pomóżcie plz.

    EDIT - Płyta jest kopią (z torrentów)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Brak danych na płycie. Powód to jakaś ryska. Zrób tak rozsmaruj paste do zębów (to nie jest żart) lub paste polerską na płyte, a potem palcem lub ściereczką szczyść ją ruchami od środka do zewnątrz mocno przyciskając. Potem umyj płynem do mycia szyb żeby zwiękrzyć odblaskowość płyty i próbuj. Ja tak robiłem z moimi grami na xboxa i często działało (używałem pasty do zębów)
     
  5. SorrowLast

    SorrowLast Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja proponuje siągnąć obraz :), pewne i szybko (chyba)
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    A może kolega ma wolne łącze, albo musi to koledze dać dzisiaj bo obiecał. Trzeba mu pomóc.

    Jeżeli ściągnąłęś grę z torrentów to nie masz jej gdzieś na dysku?
    (pytanie do autora)
     
  7. Rafal360

    Rafal360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mozna zrobic tak zeby odrazu przegrac z plyty na plyte? po potrzebuje przegrac pare gier ale niemam juz obrazow na kompie a sciagac jeszcze raz to zabardzo nie usmiecha mi sie.
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Zgrywasz IMGBurnem na dysk i z dysku juz normalnie na krążek.
     
  9. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    kolega chyba nie czyta od początku:D przecież pisze ze nie moze.... ja kupowałem specjalny sprey na rysy ale nie pamietam jak sie nazywal:confused:
     
  10. jondero12

    jondero12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    radom
    jak maz to na kąpie to gta 4 nie masz plyte zgraj mu to i daj i po wszysdkim:DDDDDDDDd
     
Wczytywanie...

Poleć forum