1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kosla z ROD i odzyskanie GS mojego siostrzenca :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez macmus, Listopad 7, 2009.

  1. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Otóż konsola mojego siostrzenca (2 letnia) dostała roda :(. Jest ona przerobiona jedna z pierwszych wersji xtreme (z jakąs sąda czy coś), a i tak potem grał tylko na orginałach (rodzice mu kupowali). Teraz troche biedaczek się załamał bo nie wie czy starcił wszystkie punkty i avatara.
    Wiec mam pytanie czy jak teraz chłopak kupi sobie arcade to odzyska profil i GS z potrzedniej konsoli po przełożeniu dysku, czy bedzie musiał sformatować dysk ?
    Dzieki za info :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm jeżeli dostał RRODa a nie BANA (bo mi się zdaje, że ma bana ale może się mylę) to spokojnie można przełożyć dysk...
     
  4. Mi$^

    Mi$^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Halemba
    Dane z tego co pamiętam konsola zapisuje na dysku, więc jak przełoży powinno bez problemu zarybić :p(pewien w 100% nie jestem :])
     
  5. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    a ja wiem że zapisuje na dysku ;P robiliśmy tak z kolegą jak jego x też dostał roda
     
  6. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie ban tylko ROD .. nie gra online ma 9 lat :) gra w platformówki i LEGO starwars ..
    chodzi ze teraz chce mu zrobić przedwczesny prezent i kupić arcade (i tak ma orginalne gry) wiec pytam sie czy jak przełoże dysk to odzyska chłopak avatara + GS.
    Czy to nie jest uzależnione od wersji dashu .. on ma już nextgenowego nie tego starego (nie mam pojecia jak:) )
     
  7. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli dysk w żaden sposób nie jest powiązany z konsola i nie trzeba go formatować po przełożeniu do innej konsoli ?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Spokojnie odzyska swój profil jak przełoży dysk :) Albo inaczej mówiąc: dalej będzie go miał tak jakby ;)

    Dysk nie jest w żaden sposób przywiązany do konsoli... Możesz go spokojnie przenieść.
    Nowe NXE widocznie nagrało się z jakąś grą

    P.S. edytuj posty
     
  9. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    chyba nie bo było to dość dawno ale na 90% jestem pewny
     
  10. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co znaczy chyba nie ?
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie trzeba. Ja przekładałem dysk do innej konsoli i normalnie działa
     
  12. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzieki wielkie czyli kupuje małemu arcade i wszystko bedzie smigac :)
     
  13. hiphopowy

    hiphopowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jesli ja mam Arcade i pamieć flash na któym miałem profil, teraz dostałem dysk 20GB i można przenieść profil z pamieci flash na dysk twardy w razie RRoda?
     
Wczytywanie...

Poleć forum