1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kosnola slim 4gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawidos171, Grudzień 12, 2010.

  1. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanko czy sam dysk bez obudowy z xbox premium 20 gb pasuje do slim 4gb ale tylko sam dysk bez obudowy !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pasuje, tylko 20Gb to śmieszna pojemność:D
     
  4. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem ale na poczatek pozniej se kupie 250 gb jak se uzbieram !
     
  5. Wikoonio

    Wikoonio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koszalin
    Microsoft wyraźnie powiedział,że stare dyski nie będą pasowały do nowych wersji czyli slim,lecz bez obudowy stare dyski muszą przejść parę modyfikacji aby pasowały do slim.Ogólnie nie polecam takiej operacji,bo wtedy stare dyski tracą gwarancje,i nie masz pewności 100 %,że zadziała.
     
  6. dawidos171

    dawidos171 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale wtedy moze sie z***** dysk czy cala konsola ?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dyski ze starych konsol po rozkręceniu bez problemu działają bez żadnych modyfikacji. Sam mam wsadzone stare 120Gb do środka i wszystko bez problemu działa
     
  8. Wikoonio

    Wikoonio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koszalin
    Nie mówie,że ma się coś zepsuć.Mówię,że jest to ryzykowne ponieważ jak mówiłem tracisz gwarancję,i mogą potem wyjść jakieś nieprzyjemności.Z resztą nie jest pewne,że zadziała.Rób jak chcesz,ja osobiście wolałbym kupić oryginalny dysk do slimów.
     
  9. wilksajs

    wilksajs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiedz jeszcze że jak przerobiłeś konsole to i tak już masz po gwarancji . więc jeżeli masz przerobioną śmiało możesz spróbować a jeżeli masz na gwarancji to lepiej nie kombinować pozdro :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum