1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Koszt zdjecia BANA z konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Showi, Marzec 8, 2010.

  1. Showi

    Showi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam tak jak w temacie jaki moze byc koszt zdjecia bana z konsoli tak +\- ?Z gory dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie da sie odbanowac konsoli :p tylko zdjac blokade dysku. Koszt tego 50-70zl
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Podobno admin tego forum ktory juz nie jest adminem pisal ze udalo mu sie odbanowac calkowicie konsole, ale nie wiadomo czy to prawda mial napisac tutka na ten temat ale wczesniej zostal wyrzucony :)
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak był modem i już nie jest to raczej godny zaufania nie jest. Poza tym nie ma takiej możliwości. Z tego co pamiętam to kiedyś można było to zrobić, ale teraz już nie działa.
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie no koles mial pojecie, ale tak jak pisalem nie wiadomo czy to prawda, byc moze jak jest mozliwosc zablokowania to i jest mozliwosc odblokowania :)
     
  7. dathan

    dathan Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    z tego co wiem można wymienic plyte głowna :]
    niestety ceny nie znam
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Wymiana plyty glownej nic nie da, tak dla jasnosci :)
     
  9. NML

    NML Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NIe da przeciez to chyba z płytka głowna jest zwiazane ale lepiej nowego x niz plyte, bo płyta to koszt 300zł
     
  10. szajba19

    szajba19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ZG
    Jasne że można.Płyte główną razem z napędem wymienić ale to jak nowa konsola
     
  11. simon_jr

    simon_jr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wodzisław Śląski
    Zdjęcie bana = nowa konsola
    innej możliwości póki co nie ma
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie no, mozna zdjac bana ale trzeba miec cpukey a podejzewam ze nikt kto ma bana go nie ma :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum