1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kręgi na płycie, a napęd...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sprinter9613PL, Kwiecień 15, 2010.

  1. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    Więc pożyczyłem od kolegi grę orginalną COD World At War i są na niej kręgi... Czy porysowana płyta ma jakiś wpływ na żywotność napędu lub konsoli??? I jeszcze jedno jeki jest najlepszy napęd???
    Pozdrawiam...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    najlepszy naped liteon, niezaleznie do wersji. Porysowana plyta = trudniejszy odczyt = laser szybciej sie zuzywa.
     
  4. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
     
  5. TheSonyMix

    TheSonyMix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hove (UK)
    Będziesz mógł, tylko będziesz potrzebował klucza do swojego napędu.
     
  6. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    To przy przeróbce mam o taki klucz sięspytać gdy będąmi go przerabiać a jak ni będzie klucza???
     
  7. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Jak będziesz przerabiać pewnie spytają czy masz klucz gdzieś zapisany jak nie to wyciągną i potem wgrają firmware z Twoim kluczem aa i nie zapomnij upomnieć się żeby dali Ci klucz np na CD jak chcesz przerabiać to tylko na ixtreme LT
     
Wczytywanie...

Poleć forum