1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kreon Drive | Wykonaj kopię swej oryginalnej gry już dziś

Temat na forum 'Firmware' rozpoczęty przez Nefarod, Grudzień 11, 2008.

  1. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    [​IMG]

    Z racji tego, że w internecie raczej ciężko znaleźć Kreon Drive (nawet nie wiem, czy on nie jest czasem płatny ;>) umożliwiający kopiowanie oryginalnych gier, zamieszczam firmware do napędów, które można sflashować Kreon Drive. Dzięki niemu wykonacie kopie oryginalnych gier. Firmware pasuje do napędów:

    1. SH-D162C
    2. SH-D162D
    3. SH-D163A
    4. SH-D163B

    Kod:
    http://rapidshare.com/files/172333031/Kreon_Drive.rar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrManiek

    MrManiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a na moją nagrywarkę LITEON będzie działało to, albo da się coś z nią zrobić ?
     
  4. djpaki

    djpaki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. SH-D162C
    2. SH-D162D
    3. SH-D163A
    4. SH-D163B

    tylko i wylacznie na tych czterech napedach zrobie kopie zapasowa gry na xbox 360?
     
  5. penki

    penki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Szkoda że nie istnieje firmware do napędów liteona Ihasha . Myślałem że chociaż napęd z xboxa podpięty do kompa będzie dobry.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Oczywiście ze napędem z Xboxa podłączonym do PC zrobisz kopie oryginału. Tylko trzeba wgrać tam fw 0800

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk now Free
     
  7. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    Jak masz X360USBPRO 2 to nawet nie musisz nic wgrywać do napędu z xa podpinasz napęd do x360usbpro2 które tez zasila naped i sciagasz najnowszego xbox backup creator i robisz kopie ( sam sprawdzałem i działa)
     
Wczytywanie...

Poleć forum