1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

krótka sprawa z xBoxem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Diverse, Grudzień 30, 2009.

  1. Diverse

    Diverse Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo mam szanse w sumie za darmo zgarnąć xBox'a za FREE, tylko że uszkodzony, a braci i tak mają nowego.
    Czy opłaca mi się go brać i wkładać w niego jakiś hajs?
    Jest przerobiona, i ma RoD'a, z tego co mi wiadomo odrazu kupili uszkodzoną (0.o), na początku było coś z obrazem, następnie działała lecz po jakimś czasie znów coś nie bangla. Warto czy już jest tak zajechana że stanowcze nie?
    Jbco piszcie podam więcej co o niej wiem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Jak za darmo to bierz i sprzedaj za 100zł .
     
  4. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli jeszcze ma plombę i gwarancję, to możesz ją słać do Microsoftu, tam Ci ją naprawią/wymienią. :)
     
  5. Diverse

    Diverse Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak to nie mogę.

    Przerabiana więc gwarancja raczej nie wchodzi w grę ;)
     
  6. Dcskate

    Dcskate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    ale moga przerobke wykryc
     
  7. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Teraz nie wysyłaj przerobionej, ale ludzie wysyłali/wysyłają z przeróbką i naprawiali im, jedynie napęd trzeba było wymienić, gdyż serwisanci wrzucają najnowsze LiteOny.
     
  8. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nic nie moga wykryc, jak nie wiesz to nie mow, pozatym nikt nie oddawal by za darmo konsoli z RRODem na gwarancji. Zrobilibyscie tak?
     
  9. jashimara

    jashimara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
  10. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bierz, poczytaj, jak "domowymi" sposobami można naprawić dany błąd. Nawet, jeśli nic z tego nie będzie to i tak przecież nic nie stracisz ;)
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Najpierw sprawdż datę z tyłu konsoli ( jeśli to rocznik 2006 -2007 ) i bez hdmi to nie wiem czy warto naprawiać bo jeśli to tylko RRoD to koszt to około 200zł o ile nic więcej nie jest uszkodzone . A do tego w naprawianych modelach z tego rocznika ryzyko ponownej awarii jest dość duże . Lepiej sprzedaj na allegro na części czy jako uszkodzoną . Co do "domowych" sposobów naprawy to jeśli nie masz otym pojęcia to lepiej się nie zabieraj bo możesz zniszczyć tak konsolę , że nie da się jej w ogóle naprawić .
     
  12. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a pozatym jest możliwość wgrania orginalnego softu wiec można potem spokojnie wyslać. A przy przeróbce plomb nie zrywa
     
  13. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja bym brał nawet jeżeli jest z rodem, masz za free więc nic nie stracisz.
     
  14. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    bierz i zrób z niej królika doświadczalnego ;)
     
  15. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja bym wzial i ja zrobil oczywiscie tylko wtedy gdy jest przynajmniej z 2008 i ma hdmi. Wtedy bym cos pogrzebal w innym przypadku nie :p
     
  16. popo601

    popo601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moja pierwsza była z HDMI i z 2008 albo 2007 roku i umarła E-74 naprawiłem i podziałała jeszcze miesiąc bo oddałem ją bracholowi a ja kupiłem już nowego Jaspera taka naprawa to na krótko raczej !
     
  17. Diverse

    Diverse Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wujek jak ją rozbierał przy jakimś zdjęciu konsoli doszedł do wniosku że brakuje jakiś kondensatorów, pogadam i z nimi i dam znać
     
  18. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Jeżeli masz datę produkcji poniżej 2007 to się skończyła gwarancja bo wtedy nie dawali 3 letniej gwarancji na RRoDa
     
Wczytywanie...

Poleć forum