1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Krótkie pytanko

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez v3rm1n, Styczeń 2, 2010.

  1. v3rm1n

    v3rm1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy lepiej przerobic gierkę z wave 4 abgx czy 360 waves patcher ? a jezeli tym drugim to lepiej na wave 3,2 czy moze to bez roznicy ? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    1. nie ma różnicy jakim , 360 waves patcher jest prostszy w obsłudze
    2. paczujesz do takiego wave jaki obsługuje ixtreme w konsoli a nie do jakiego się komu podoba
     
  4. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Wg. mnie wygodniej przerabia się 360 waves patcherem. A co do wersji to chyba bez różnicy. Ja zawsze wybieram Wave 3 i wszystko działa. Puszczam potem przez abgx'a żeby sprawdzić czy obraz nie ma żadnych błędów i nagrywam.
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Spaczowanego obrazu nie należy sprawdzać w abgx360 bo może naprawić oryginalny wave i gra może nie uruchomić się .
     
  6. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Takim sposobem chyba z 10 gier nagrałem. Nie tylko ja :)
     
  8. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Ale pisze że nie należy, więc nie radziłbym przepuszczać.. a jak już bardzo chcecie to zróbcie to przed zmienieniem wave'a
     
  9. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To nie jest bez różnicy. Jak przerobisz z wave 4 do wave 2 nie odpali. Obraz przepuszcza się przez abgx PRZED patchowaniem.
     
  10. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ewentualnie jeśli nie przeszkadza ci podmiana płyt to spróbuj activate.iso http://xboxforum.pl/poradniki-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
    nie będziesz musiał przerabiać gier
     
Wczytywanie...

Poleć forum