1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kto już migrował?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adik1234, Listopad 13, 2010.

  1. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Kto z Was zmienił już konto XBOX LIVE na Polskie? Były przy tym jakieś problemy?Pytam się bo zamierzam zmieniać, ale dużo w sieci pisze o błędach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Migracja była,problemów zeroo !!
     
  4. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    u mnie ok, migrowałem, tego samego dnia przed migracją kończył mi sie gold, kupiłem po migracji kod na miesiąc, działał, w ciagu 30 dni powinienem dostac 800 msp za mgiracje, czekam na nie, jak dostane, śmiało będę mógł powiedzieć, że wszystko poszło super ;) problemów żadnych nie miałem, mogły wystąpić jak masa ludzi rzuciła się w godzinach popołudniowych, ja migrowałem ok 7-8 rano, gdy większość jeszcze smacznie spała ;)
     
  5. Precisionek

    Precisionek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Mój kolega również migrował i nie było z tym żadnych problemów. :D
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    zero problemów kupiłem golda wcześniej 3m. i nie ma z nim problemu
     
  7. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak klikam w MÓJ XBOX potem KONTA to wyświetla się strona z informacją "Usługa Windows Live ID niedostępna
     
  8. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    sprawdź inną przeglądarkę, na pewno przez xbox.com sie logujesz?

    ja przed chwilą sprawdziłem i normalnie mi działa.
     
  9. stefooo

    stefooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poczekaj jeszcze miesiąc i sam ogarnij banie
     
  10. Paul Falcon

    Paul Falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Ja miałem problemy z migrowaniem, ale po 30 minutach wszystko już grało :) Zachęcam do migracji, więcej polaków trzeba!
     
  11. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zmieniłem przeglądarke i wszystko ok. Jeszcze jedno. Jak sprawdzić na jakiego maila mam konto? Bo kiedyś zmieniałem ale loguje się za pomocą starego maila, którego już nie ma.
     
  12. Paul Falcon

    Paul Falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Poszperaj w swoim profilu w x360 może znajdziesz:) Ja sobie ubezpieczyłem, że mam "zapasowy" e-mail do mojego konta więc jak jeden mi się zagubi mam drugi.
     
  13. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już przeszedłem migracje bez problemów :). Zachęcam do migrowania, niecałe 5 minut i masz gotowe :)

    Jeszcze pytanie o zdrapki EU. Działają na polskim LIVE, czy trzeba będzie płacić te 229 zł za 12 miechów?
     
  14. Paul Falcon

    Paul Falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Z tego co wiem to zdrapki EU działają na całą Europę, ale przed zakupem upewnij się u sprzedawcy, żebyś nie wyrzucił pieniędzy w błoto.
     
  15. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  16. Paul Falcon

    Paul Falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    A dostaliście już punkty MSP za migrację?
     
  17. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Nie.
     
  18. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Godzinę temu dokonałem migracji i nie było żadnych problemów :)
     
  19. macieQ

    macieQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    197
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja migrowałem 10.11 bez problemów w 1 min. Szkoda , że teraz nie da się obejrzeć filmików z HDD w konsoli, bo na polskim live nie ma Zune :(
     
  20. scooby666

    scooby666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rdz
    macieQ da się ;) jest na to sposób, zune i last działa kiedy mialo się wcześniej konto na innym kraju. wystarczy wejsc do wszystkich aplikacji i z tamtego poziomu ruszyc zune;) nie obiecuję ze pojdzie ale powinno..


    ja migrowałem koło 8 rano 10 listopada, jedyną wadą jest to, że nie dostałem maila potwierdzającego przejście. poza tym mam 3M golda i jest ok.
     
  21. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    U mnie tez bez problemu, chociaż bez emaila potwierdzającego migrację, zmieniłem sobie przy okazji Live ID, dostałem tez miesiąc Golda gratis , a na MSP czekam nadal
     
Wczytywanie...

Poleć forum