1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kto ma problem z Metro 2033?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DawidLucek, Marzec 15, 2010.

  1. DawidLucek

    DawidLucek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ktoś ma jeszcze problem z tą gierą że sie przycina a jak tak to jaki ma iXtreme?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    ja mam ix 1.6 gre przerobiłem na wave 3...gram bez dysku, płyty to Emtec i gra mi nie przycina
     
  4. DawidLucek

    DawidLucek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To już w nie wiem u mnie nie działa jak powinna miałem dwa obrazy gier o d 2 innych typów wypaliłem to 3x na Verbatim 2 gry spatchowałem na wave 3 jedna nie bo odpalałem przez activate iso więc zostawiłem ją w orginale na Wave 4 sprawdzałem te gry również u 3 kolesi z ix 1.6 dzieje sie to samo a u kolesia z 1.6.1 śmiga wszystko :/ ja podejrzewałem ze to wina iXtreme ale skoro u Ciebie smiga a skad pobierałeś gierke
     
  5. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    U mnie bangla normalnie
    Ja mam z TL wypalona na plytach OMEGA z predkoscia 4x zgrana na HDD.
    Posiadam iX LT wiec gra nie paczowana
     
  6. bartman000

    bartman000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    ja mam iXtreme 1.51 wypalana na omegach z predkoscia 2,4. smiga mi bez problemu
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    To na pewno nie jest wina przeróbki czyli posiadanego ixtreme 1.6

    Ja mam tę grę i wszystkie nowe nie paczuje i odpalam za pomoca activate iso i wszystko chodzi idealnie.Mam ixtreme 1.6

    Więc to na 100% nie jest wina ixtreme,nie ma wogóle takiej mozliwości.
    jak już spaczowales gre to nie przepuszczales juz przez abgx?

    Edit:
    Wypaj z predkoscia nie wieksza niz 2,4x
     
  8. DonPiotrek

    DonPiotrek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. nowas89

    nowas89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZgN
    ja mam ix 1.6 omega wypalana 2,4 na dysk skopiowana i hula, ale gra nei podeszła mi do gustu
     
  10. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    ja mam problem ale z przejsciem jednej misji, ta pozniejsza po chapter 5..kto pomoze? pw:)_ pozdro
     
  11. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Temat w dziale GRY TU
     
  12. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    thx:)
     
  13. marcincq

    marcincq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    jak ci sie przycina ale lekko to wina telewizora mi tez sie przycina w niektorych momentach ale to wina ze moj tv ma zamale odswiezanie
     
Wczytywanie...

Poleć forum