1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kto, pomoże, w podłaczeniu, konsol,i do tv przez hdi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Miglanc, Sierpień 8, 2013.

  1. Miglanc

    Miglanc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mianowicie podłaczam przejściówką hdmi dvi xbox do tv philips hd ready ponieważ nie ma on wejścia na hdmi tylko na to dvi ale nie mam dźwieku czy jest jakieś rozwiazanie tego problemu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Audio adapter lub przerobić kabel composite/component.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Miglanc

    Miglanc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a

    a coś dokładniej jak to zrobić i czy przejściówka z hdmi na hdi nie przesyła dźwięku czy jak skoro to jest cyfrowe
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    DVI nie puszcza dźwięku. Podłącz hdmi oraz kabel AV nim puścić stereo dziękuję do tv czerwony i biały chinch

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jak masz w TV wejście optyczne to możesz również optykiem puścić dźwięk,.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie spotkalem sie w tv z wejsciem optycznym a napewnio nie w jakims hd ready bez hdmi, sa wyjscia
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie wyjście, można też kupić audio adapter. Mam takie cos zbędne nawet.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum