1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Która alternatywa + pytanie o live

Temat na forum 'XLink Kai' rozpoczęty przez peek188, Listopad 9, 2012.

  1. peek188

    peek188 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Newcastle
    Tak się zastanawiam jaka jest różnica między Kai a XBS?? Gdzie jest więcej graczy? Drugie pytanie: skąd mam pewność, że mój xbox (rgh) nie połączy się z oryginalnym live?? Dodam że nie korzystam i nie będe korzystał z FSD. Czy więc ustawienie połączenia z którąś z sieci jest bezpieczne??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Odpal oba programy i sprawdź gdzie jest więcej ludzi.
    Grasz na profilu który nie jest zarejestrowany na LIVE to Cię nie połączy. Chyba, że kiedyś rejestrowałeś.
     
  4. peek188

    peek188 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Newcastle
    No miałem kiedyś live i golda.
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Pamiętam, że kiedyś można było wyłączyć logowanie profilu do LIVE poszukaj.
    ...albo jak Ci sie nie chce to możesz założyć nowy profil offline wtedy na 100 nie będzie sie próbował połączyć z LIVE
     
    1 osoba to lubi.
  6. peek188

    peek188 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Newcastle
    Czy wystarczy w pliku launch.ini jak jest liveblock = true? Wtedy mnie nie będzie łączyc chyba co nie.
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    oj tego to nie wiem, pytanie do obcykanych w temacie rgh/jtag, niestety ja nie mialem z tym stycznosci
     
    1 osoba to lubi.
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Która alternatywa + pytanie o live

    Zgadza się, wtedy się nie polaczy

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. peek188

    peek188 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Newcastle
    Ok dzięki za odp. A co w wypadku jeśli połączy mnie z live?
     
  10. szu

    szu Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zrozum ze cie nie polaczy jesli liveblock = true
     
  11. paszczak900

    paszczak900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    71
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siedlce
    A jak połączy to ban praktycznie natychmiast. Ale cie nie połączy jak będziesz miał "liveblock = true" ustawione. Wiem że chyba jest jeszcze z tego co pamiętam możliwość w oryginalnym dashu ustawienia czegoś w stylu blokady rodzicielskiej na live czy coś takiego, ale nie jestem pewien tego.
     
  12. Filemon666

    Filemon666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    92
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ustaw sobie tam blokade rodzicielska, tam chyba bylo, ze jak ma sie polaczyc do xbox live to musisz wpisac haslo wtedy juz na 100% sie nie polaczyc do poki go nie wpiszesz :) Z tego co zauwazylem to lepszy jest xbslink, ale ja gram glownie w COD MW3 i BO2 nie wiem jak inne gry.
     
  13. darekmarta1975

    darekmarta1975 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PIŁA
    Ja zawsze klientom wylaczam z NXE zeby nie dalo sie tworzyc kont live
     
Wczytywanie...

Poleć forum