1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ktore gry xgd3 flaguja ?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Keres, Październik 14, 2011.

  1. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z racji tego ze zamknieto temat w newsach, to zakladam nowy, moze sie przyda.


    Z tego co tam pisalo to tylko forza, a moze wiadomo cos wiecej juz?

    Odpalalem jedynie warhammera tego nowego, czy wiadomo cos o flagach w tej grze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    łącze sie z tobą:] o innych tytułach narazie cichosza
     
  4. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Laczcie sie. Poki co napewno Forza, reszta, cholera wie
     
  6. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jak mawia wujek dobra rada : nie grać w gry online przed ich premierą :/
     
  7. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    a co to ma do flagowania???? napisałeś co wiedziałeś a nic na pytanie zadane w wątku

    Natknąłem się gdzieś na sieci na niepotwierdzoną informację że WRC2 też flaguje - tak czy siak sprawdzać nie zamierzam
     
  8. Pikaczu

    Pikaczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    WRC 2 jest XGD2, więc jak może flagować?
     
  9. TrueGrand

    TrueGrand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dam sobie glowe uciac, ze najnowszy Update zalatwil cala robote i nic nie musi flagowac konsol :)

    JA czekam na fale banow, nastepnie nowy flash i dopiero sie podepne pod Live .
    Doswiadczenie z 2009 roku procentuje ;D

    Forze kupie oryginalna
     
  10. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    czyli to plotka jak pisałem


    @TrueGrand
    też jestem przekonany, że to co w Forza4 sprawdza gry wrzucili w zmodyfikowanej wersji do dasha(a jak nie tego co był to do następnego) - nawet jak nic poza zapisem nie robi to i tak M$ ma o tym informację

    tak czy siak to czyste spekulacje - dowodów na to brak więc dalsze zgadywanki sensu nie mają
     
  11. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    dlatego właśnie powstaje PC DVD burner fw,tylko nie do końca jest jasna sprawa czy tutuły(xgd3) które wyszły przed forza 4 też trzeba będzie drugi raz wypalić nowym sposobem.
     
  12. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na chlopski rozum wydaje sie to wiecej niz oczywiste, ze trzeba bedzie je wypalic jeszcze raz
     
  13. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no to mogli troszke poczekać jeszcze z lt 2.0 i wydać je w czasie wydania nowego pc burnera
     
  14. Kubcys

    Kubcys Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mnie się wydaje, że GoW 3 też flaguje. Podczas włączania gry wyskoczył mi błąd o autoryzacji płyty i teraz wg. programu XVal mam flage :/ W żadną grę XGD3 oprócz gearsów nie grałem.
     
  15. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    być może flagę miałeś już wcześniej za jakąś grę z ap 2.5 bez poprawnych łatek.
     
  16. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    TO CI PSIKUS BO JA PRZESZEDŁEM PRAWIE WSZYSTKIE GRY XGD3 oprócz SM 40K i DS a i w gearsy grałem na multi i nie wyskoczył błąd a w xval nie mam flagi;))

    oczywiśce dash 13604 no ten z 11paździenika
     
  17. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    [2011-10-15 03:49AM UTC] #c4e <LatinShad> so gow3 not so safe at the moment
    [2011-10-15 03:49AM UTC] #c4e <LatinShad> ?
    [2011-10-15 03:49AM UTC] #c4e <navydude> how r ya c4…thanks for all the hard work!
    [2011-10-15 03:51AM UTC] #c4e <c4eva> different civ than forza, but full disc burn is obviously safer

    edit//żródło http://c4evaspeaks.com/

    c4eva nie mówi stanowczo żeby nie odpalać gow 3 tak jak to jest w przypadku z forza 4.
    oczywiście wiadomo,że obraz nagrany full nowym softem i nagrywarką będzie bezpieczniejszy.
     
  18. jabar_24

    jabar_24 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Myslenice, Poland
    Witam, a ja mam pytanie czy komuś wywaliło błęda w forza4 na dashu 13599 ? bo może to w tym z 11 X , M$ jakieś zabezpieczenie zawarł ..

    Co do GoW 3 to gram pomału, jestem w 2 rozdziale i zero jakichś błędów, jedyny to brak możliwości instalacji na hdd , przy 86% wywala: PŁYTA ZABRUDZONA, ale przypuszczam,że to mój błąd, nagrałem na PLATINUMce zamiast VERBATIMce , i ustawiłem 2-2,4x prędkość ,a płyta spalona była w 21minut ... to chyba 4x.. jak myślicie ??

    Z innej beczki:
    na xboxpirate jest notka:

    If you play games on XBOX Live, DO NOT burn this game yet and wait for the new DVD burner FW from c4eva. If you play this on your console right now, there is a 90% chance that you will be flagged for a ban. So please wait 4-5 days, when this dvd burner firwmare is out, install it on your pc, burn forza and play.

    czyli za 4-5 dni będzie soft do nagrywarek, .. chyba..
     
  19. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oczywiscie nowy firmware do nagrywarek IHAS ale lepszy jest XKEY
     
  20. jabar_24

    jabar_24 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Myslenice, Poland
    Ano lepszy-dużo lepszy, ale i dużo droższy :p
     
  21. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hmm droższy? za 413 zł to się zwróci po 100 płytkach he :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum