1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Którego Ihasa wybrac?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez XboxerFun, Kwiecień 9, 2013.

  1. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, ktorego ihasa wybrac do nagrywania gier xgd3 na lt 3?
    Rev. B
    Rev. D
    124 ? jakie sa roznice miedzy nimi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Bierz rev B , chociaż chyba do rev D też już soft jest :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Rev b z lt max, reszta to zabawa z paytools.
     
  5. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeszcze jedno pytanie moze glupie. Jak podlaczyc ta nagrywarke do pc? tzn wiem ze jest sata takie wejscie akurat mam w pc (jest on dosc stary) ale jak jest z zasilaniem? jaki kabel tam wchodzi? najlepiej prosze o zdjecie tego kabla lub nazwe.
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    [​IMG]


    [​IMG]

    Jak nie masz takiej wtyczki przy zasilaczu w PC to są przejściówki IDE-SATA
     
    1 osoba to lubi.
  7. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nie zapomnij ,ze lt max musi byc dopasowane do media id plyt na ktorych chcesz nagrywac. Jak sa to verbatimy to starczy standartowy lt max na verby na allegro wiekszosc ma taki wgrany
     
    1 osoba to lubi.
  10. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wiem ale na allegro te z granym lt max sa okolo 20-30 zl drozsze
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Podaj mu media id plyt co chcesz nagrywac i ci lt max z takim . Media id sprawdzisz w imgburn z plyta do nagrywania w nagrywarce dowolnej.
     
    1 osoba to lubi.
  12. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagrywam na verbatimach wszystkie maja to samo ID ? nie mam aktualnie czystych plyt na plycie jest napisane 8x
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak pisze verbatimy soft to oki. Tylko wspomnij o sofcie pod verby bo jest jeden tylko. Taki maja wgrane juz na allegro ihasy i sprzedawca pisze ,ze pod verbatimy jest wgrany, problemy sa jak sa inne plyty co sie nagrywa.
     
  14. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Kupilem ten cd rom i co mam mu napisac? Zeby pod verbatim skonfigurowal? I jaki plyty sa najtansze do nagrywania? A ps. Jak sa gry ponad 8.5 np. 8.8gb to jak je nagrac? Jakie plyty kupowac?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Normalnie nagrasz tą nagrywarką z tym softem, kupuj verbatim'ki a sprzedającemu napisz ,żby wgrał soft pod verby na xbox'a

    Kupuj verbatim'y
     
  16. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Lt max pod verbatimy. W imgburn. Sa dwa rodzaje verbatimow mk01 nagrywa sie x 2.4 bez opc i mk 03 nagrywa sie x4 z opc. Iso rozmiar nie ma znaczenia. Skan abgx na autofix level 3 i nagrac pod lt 3 to jest ustawienie.
     
  17. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok dzięki za pomoc.
    Btw Jakby ktoś miał taniego ihasa na sprzedaż to pisać pw
     
  18. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Napisz temat w dziale kupie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum